Eos ve Daltonlar düsmanlıgı bozulmustur kardes clan olarak foruma verıyorum
4 posters
Yazar
Konu: Eos ve Daltonlar düsmanlıgı bozulmustur kardes clan olarak foruma verıyorum Perş. Kas. 20, 2008 8:13 pm
yorumlarınızı beklıyorum sonunda cozduk herkesden ıyı sozler beklıyorm
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 29 Kayıt tarihi : 18/11/08 Yaş : 36 Nerden : istanbul
Konu: Geri: Eos ve Daltonlar düsmanlıgı bozulmustur kardes clan olarak foruma verıyorum Perş. Kas. 20, 2008 11:57 pm
KESINLIKLE BIRBIRINIZIN DUSMANI DEGILSINIZ BEN 7 AYDIR SERVER ISLETIYORUM 2 TARAF KADAR IYI INSANLAR TANIMADIM AMA SADECE OYUN OLDUGUNU UNUTMAYIN!
CEZA_NEFRET
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 19/11/08 Yaş : 36 Nerden : tekirdag
Konu: Geri: Eos ve Daltonlar düsmanlıgı bozulmustur kardes clan olarak foruma verıyorum Cuma Kas. 21, 2008 12:13 am
BİZ ARAMIZDAKİ DÜŞMANLIGA BU AKŞAM SON WERDİK HERKEZE OYUNA BAKICAK. GÖRDÜGMÜZ YERDE ALLAHIN SELAMINI WERİRİZZ BİZ KESİNLİKLE OYUNDA YADA BAŞKA BİR YERDE BİZİM CLANIMIZDAN BİRİ SAYGISIZLIK YAPMAYACAKTIR..
BİZ DOST CLANIZ...!!
FOREVER DALTON AND EOS TEAM
Co:RunCezaRunxDD
CoGavanoz
Konu: Hmm... Cuma Kas. 21, 2008 12:13 am
Haklı olabılırsn fakat adamlar bızı her gorduklerınde asagılamsalar....Kunt her sefernde 24 yasındaym 24 yasındaym dıyıp duruor sakı yasla playerlık oluo...:SAz da yasına gore davransa super olucak...
CEZA_NEFRET
Mesaj Sayısı : 45 Kayıt tarihi : 19/11/08 Yaş : 36 Nerden : tekirdag
Konu: Geri: Eos ve Daltonlar düsmanlıgı bozulmustur kardes clan olarak foruma verıyorum Cuma Kas. 21, 2008 1:06 am
İNŞ EOS CLANIDA BİZE KARŞI DÜŞMAN DEqildir..
SAYGILARIMLA TAYFUN!!
DALTONLAR TEAM LİDEAR..
(Co:RunCezaRun)
Eos ve Daltonlar düsmanlıgı bozulmustur kardes clan olarak foruma verıyorum